top of page

Green Peel Behandlinger:

I det efterfølgende finder du en mere udførlig beskrivelse af tre Green Peel behandlinger nævnt ovenfor:

Udover den oprindelige GREEN PEEL CLASSIC med en første behandling og en efterbehandling er der udviklet to nye behandlingstilbud, nemlig GREEN PEEL FRESH-UP og GREEN PEEL-ENERGY.

Green Peel - FRESH UP

GREEN PEEL-FRESH-UP er en hel ny behandling, som frisker up og giver fugt og energi. Behandlingen er perfekt til en træt hud, der har tendens til fine linier og rynker, samt en uren hud. Behandlingen virker blødgørende for en fortykket hud. Masken stimulerer og forstærker cellernes regenerering, fugter, opstrammer og aktiverer hudens funktion og renser huden effektivt.

Der skal påregnes køb af produkter til hjemmepleje.

Green Peel - ENERGY

GREEN PEEL-ENERGY er en behandling, hvor huden ikke skaller af, men er alligevel en effektiv behandling mod urenheder, skjolder, store porer, træt og slap hud.

GREEN PEEL-ENERGY forbedrer blodcirkulationen i huden, formindsker de første linier og rynker. Det er kort sagt en fantastisk behandling til at holde huden vedlige og til dem, som ikke kan lide, at huden skaller af ved behandlingen.

Ved skjolder vil et kurforløb være at foretrække med en behandling hver anden uge i 3 måneder, da skjolder ligger dybere i huden.

GREEN PEEL-ENERGY er en 100% naturlig urteblanding, hvor der kun peeles i 3-4 minutter. Huden i ansigtet må gerne få vand i dagene efter behandlingen. Der er ingen efterbehandling i klinikken. Der kan i nogle tilfælde forekomme en let afskalning efter 3.-5. dagen.

Denne behandling egner sig godt som et kurforløb med f.eks. 4 behandlinger inden for en 8 ugers periode.

Der skal påregnes evt. køb af produkter til hjemmepleje.

Green Peel Classic

Denne originale herbal peeling består af en førstebehandling og en senere efterbehandling, hvor tidspunktet for efterbehandlingen aftales med klinikken.

Den oprindelige urte peelingsmetode, som er anvendt med stor succes verden over i mere end 50 år, er en fantastisk behandling, du vil ætte pris på.

Den sætter gang i hudens stofskifte, stimulerer lymfen, er opstrammende, øger dannelse af collagen, forbedrer udskillelse af affaldsstoffer og mildner strækmærker - kort sagt en behandling, der virkelig sætter gang i huden, da den arbejder i alle hudens 3 lag.

GREEN PEEL CLASSIC er en biologisk dybdepeeling, som er særdeles effektiv til fjernelse af ar, misfarvninger, mindske rynker og linjer, store porer ect.

Behandlingen er 100% biologisk, og den helt specielle blanding opløser blidt det yderste væv og regenererer det underliggende væv.

GREEN PEEL CLASSIC anvender forskellige asiatiske urter, der masseres ind i huden.Efter 2 - 3 dage vil huden begynde at skalle af, man må ikke pille huden af, men blot påføre ekstra creme.På 5. dagen skal man komme til efterbehandlingen, hvor fjernelse af de sidste rester af urter og hudskaller udføres, herefter påføres særligt nærende cremer til huden.

Dr. Schrammek behandlingen virker ca. 28 dage efter behandlingen er påbegyndt, men ses tydeligt allerede efter de 5 dage. Under selve behandlingstiden på de 5 dage, MÅ DER IKKE KOMME VAND PÅ DE BHANDLEDE OMRÅDER.

Der kan kun benyttes behandlingens specialprodukter, og derfor skal der påregnes køb af produkter til hjemmepleje af huden. 

Nedenstående vises tre eksempler på effekten af Green Peel behandlinger. 

bottom of page