top of page

Handelsbetingelser

Nedenstående betingelser gælder for varer og ydelser købt gennem hudplejeklinikkens on-line butik på web-siden www.elenabang.dk Betingelserne er gældende, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Hudplejeklinikken v/Elena Bang.

Levering og transport.

Levering af varer fra on-line butikken anses som gennemført, når køber har modtaget varen med post. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark, og der skal påregnes en leveringstid på 1-2 hverdage. Såfremt den bestilte vare ikke er på lager, må der regnes med ekstra leveringstid til fremskaffelse af den bestilte vare.

Varer sælges kun til købere i Danmark.

Pris og betaling.

Varekøb i Hudplejeklinikken v/Elena Bang kan gennemføres on-line og betalingen foregår via købers PayPal konto. Hudplejeklinikken hæver først et beløb, når bestilte varer er afsendt fra on-line butikken. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det godkendte beløb i forbindelse med et køb.

Moms og valuta.

De opgivne priser på på varer i on-line butikken hos www.elenabang.dk inkluderer 25% dansk moms og er angivet i danske kroner.

Bestilling af varer.

I on-line butikken kan bestilles varer. Såfremt der ønskes køb varer, som ikke tilbydes i on-line butikken , er man velkommen til at kontakte Hudplejeklinikken v/Elena Bang på tel. 20988814, via email elena.bang@yahoo.co.uk eller ved personligt fremmøde.

Ved handel i on-line butikken indgås aftalen på dansk. Såfremt du er under 18 år og ønsker at handle i on-line butikken, kan aftalen alene indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnets eller den unges vegne.

Ordrebekræftelse

Alle ordrer bekræftes automatisk (pr. e-mail)

Fortrydelsesret

Hudplejeklinikken v/Elena Bang yder i henhold til Forbrugeraftalelovens kapital 4, 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag varen modtages. Køber har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Køber skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Returvarer skal sendes til:

Hudplejeklinikken v/Elena Bang

Kirkepladsen 3

4220 Korsør

Hudplejeklinikken v/Elena Bang tilbagebetaler hele det beløb, som er betalt for varen inkl. eventuelle forsendelsesomkostninger. Køber skal dog selv dække egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen.

Reklamationsret

Risikoen for varer købt hos Hudplejeklinikken v/Elena Bang overgår til køber på leveringstidspunktet. Reklamation af eventuelle fejl eller mangler skal meddeles indenfor 2 måneder, efter fejlen er opdaget. Det en købers pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis en fejl opdages, skal der rettes henvendelse til Hudplejeklinikken v/Elena Bang, som yder to års reklamationsret i henhold til købelovens regler. Dette betyder, at Hudplejeklinikken v/Elena Bang enten reparerer, ombytter, giver pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Dette betinger dog, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamation over et produkt, skal det indsendes til:

Hudplejeklinikken v/Elena Bang

Kirkepladsen 3

4220 Korsør

Når en vare returneres på grund af fejl og mangler, skal angives en beskrivelse af den eller de fejl, som er opstået samt dato køb af varen.

I forbindelse med refusion af købers forsendelsesomkostninger skal kvittering for disse omkostninger fremsendes til Hudplejeklinikken v/Elena Bang.

Man kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter levering af varen.

For varer med begrænset holdbarhed er klagemuligheden afgrænset af den holdbarhedsperiode, som fremgår af oplysninger på varens emballage.

Personlige oplysninger.

I forbindelse med handel i klinikkens on-line butik registreres købers navn, adresse og e-mail med det formål at kunne levere bestilte varer. Personoplysningerne registreres og opbevares i fem år hos Hudplejeklinikken v/Elena Bang som et krav fra bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes. Hudplejeklinikken v/Elena Bang har i denne periode adgang til de oplysninger, som registreres om køber. Oplysningerne behandles fortroligt.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse.

Hudplejeklinikken v/Elena Bang tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

bottom of page